Weather alarm: minus 5 degrees Celsius - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Wim Rooij - WaarBenJij.nu Weather alarm: minus 5 degrees Celsius - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Wim Rooij - WaarBenJij.nu

Weather alarm: minus 5 degrees Celsius

Blijf op de hoogte en volg Wim

04 Februari 2008 | Thailand, Pattaya

Weather alarm in Thailand: minus 5 degrees Celsius

Pattaya, a tourist resort known for its tropical climate, was hit by extreme conditions. Two Dutch expats survived a very COOL evening under the extreme conditions.

A night to remember, a great icy experience !

• 04 Februari 2008 - 14:34

Gabber:

Ha Jopie en Annie,
    Het moet niet gekker worden! Voor als we weer komen bestel maar een temp tussen +25 en +30!
    Hier is het prima. Moh moets naar WAM vandaag... wortelkanaalbehandeling....
    groeten!

• 04 Februari 2008 - 15:03

A3&H:

Wat een ontberingen hebben jullie geleden... weliswaar in een ice-bar---in Pattaya---- maar toch! Een geweldige presentatie van tekst en foto's!
    Wij genoten van + 10 graden in de zon bij de carnavalsoptocht!
    Gaan nu naar de film: "De vliegeraar"om de troep thuis even te ontlopen...

• 04 Februari 2008 - 15:25

Achie:

Echt waar??? Schaatsen op het zwembad?! Hopelijk had je de luchtbedden er uit gehaald!! Kunnen jullie eindelijk eens lekker in de badkuip!!!
    Wij komen in de zomer waarschijnlijk wieder terug, was goed bevallen! Graag dan weer de roze kamer voor mij!!
    Doei doei!

• 04 Februari 2008 - 15:39

Poeke:

Mooi verhaal en foto's.Voor mij liever iets warmer.

• 05 Februari 2008 - 08:37

Mo:

Gloeiende, ben ik weer niet de eerste. Reserveer maar vast een plaatsje voor mij, ik houd wel van wat afkoeling!
    Groeten van WAM trouwens, hij vroeg zich af of jullie nog eens kwamen, aan mij heeft hij alweer genoeg verdiend.....