Maldives....relaxed
Blijf op de hoogte en volg Wim
12 Januari 2008 | Thailand, Pattaya
Prachtig, geweldig…heerlijk relaxen. In December zijn we samen voor een mini-break naar de Maldives gevlogen. Een prima plek om ons “12.5 jaar huwelijk” te vieren. Ja zo lang al....!
De Maldives is een groepje eilanden (26 atols) in de Indische Oceaan. Er wonen in totaal 360.000 mensen. Het eilandje steek net boven de zee uit, max hoogte 4.5 meter. Helaas is het indertijd zeer heftig getrofefn door de tunami.
Via KL naar Male gevlogen (de hoofdstad van de Maldives). De vliegreis was prima, niets mis mee, maar de landing was pittig. Het vliegtuig ging vol in de remmen na touchdown. Zo’n groot vliegtuig, op zo’n klein eiland.... (zie foto).
De Maldives is Islamitisch, mijn met zorg bij de taxfree shop uitgekozen fles sterke drank werd meteen in bewaring genomen. Gelukkig kreeg ik wel een ontvangstbewijs (veel stempels en handtekeningen). Bij vertrek was de fles weer op te halen (tja...een aparte ervaring). Vervolgens met de speedboat naar ons resort gevaren, een prachtige verzameling cabins op een prive-eiland van 300 bij 50 m. Zelden zoveel luxe meegemaakt.
Het was een prima relax vakantie. Fantastisch gesnorkeld, prima dolfijnen-excursie en nachtelijk visavontuur. Hoogtepunt was toch wel ons romatische candlelight diner op ons prive strand.
Om nooit te vergeten......
12 Januari 2008 - 15:52
Jan:
Leuk, Wim en Meike, goed verhaal en mooie foto's. Nu dan weer Adri en Herman in het land. Hier gaat het goed. Bas heeft nu zijn rijbewijs.
Groet, Jan -
13 Januari 2008 - 10:11
Achie:
Cool hoor de Maldives...! Maar Koh Samet was ook leuk! Ik heb inmiddels ook foto's geplaatst! Valt niet mee om weer in Nederland te zijn!
Groetjes! -
13 Januari 2008 - 14:09
Kitty:
Hoi Wim en Meike,
Hoe heette het eiland waar jullie zaten?
liefs,
Kitty
25 Januari 2008 - 21:35
A3&H:
Mooi eiland! Ook het weer.
Wij zitten in kou en miezer na terugkeer in Nederland. Was fijn in Pattaya!
Onze internetverbinding werkt weer nu het paard gevangen is en e.e.a. hersteld!